اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یادسته بندی سایت
محبوب ترین ها
پرفروش ترین ها
پر فروش ترین های فورکیا
پر بازدید ترین های فورکیا
برچسب های مهم
نظرسنجی سایت
آمار بازدید سایت
پیوند ها
1- روزی پسر بچه ای در خیابان سکه ای یک سنتی پیدا کرد.او از پیدا کردن این پول آن هم بدون هیچ زحمتی خیلی ذوق زده شد.
این تجربه باعث شد که بقیه روزهاهم با چشمهای بازسرش را به سمت پایین بگیرد(به دنبال گنج).او در مدت زندگیش 296 سکه 1سنتی 48 سکه 5 سنتی 19 سکه 10 سنتی 16 سکه 25 سنتی 2 سکه نیم دلاری ویک اسکناس مچاله شده 1دلاری پیدا کرد.در مجموع 13 دلار و26 سنت.
در برابر به دست آوردن این 13 دلار و26 سنت او زیبایی دل انگیز 31369 طلوع خورشید درخشش157رنگین کمان و منظره ی درختان افرا در سرمای پاییز را از دست داد .
او هیچ گاه حرکت ابرهای سفید را بر فراز آسمان در حالی که از شکلی به شکل دیگر در می آمدند ندید. پرندگان در حال پرواز درخشش خورشید و لبخند هزاران رهگذر هرگر جزئی از خاطرات او نشد...
زود قضاوت نکن
پسر بچه ای وارد یک بستنی فروشی شد پشت میزی نشست.
پیشخدمت یک لیوان آب برایش آورد.پسر بچه پرسید یک بستنی میوه ای چند است؟
پیشخدمت پاسخ داد 50 سنت پسر بچه دستش را در جیبش کرد وشروع به شمردن کرد
بعد پرسید یک بستنی ساده چند است؟
در همین حال تعدادی از مشتریان در انتظار میز خالی بودند.
پیشخدمت با عصبانیت پاسخ داد 35 سنت پسر دوباره سکه هایش را شمرد وگفت لطف کنید یک بستنی ساده پیشخدمت بستنی را آورد و به دنبال کار خود رفت.
وقتی پیشخدمت بازگشت از آنچه دید حیرت کرد.آنجا در کنار ظرف خالی بستنی 2سکه 5 سنتی
و 5 سکه یک سنتی گذاشته شده بود برای انعام پیشخدمت.
فامیل خدا
کودکی با پاهای برهنه بر روی برفها ایستاده بود وبا نگاه همراه حسرت و اندوه به ویترین فروشگاهی نگاه می کرد و از سرمای زیاد میلرزید و پاهایش را از سرما از روی زمین جابجا می کرد.خانمی در حال عبور او را دید و به داخل فروشگاه برد و برایش لباس و کفش خرید و گفت: مواظب خودت باش.
کودک که حالا احساس گرما می کرد و دیگه نمیلرزید و لباس های تو تنشو دو دستی بغل کرده بود، پرسید: ببخشید خانم شما خدا هستید؟ زن لبخند زد و پاسخ داد: نه من فقط یکی از بنده های خدا هستم .
کودک گفت:می دانستم با او نسبت دارید.
رنج شیطان
شیطان به حضرت یحیی گفت : می خواهم تو را نصیحت کنم !
حضرت یحیی فرمود : من میل ندارم ولی می خواهم بدانم طبقات مردم نزد شما چگونه اند .شیطان گفت :مردم از نظر ما به سه دسته تقسیم می شوند :....
۱) عده ای مانند شما معصومند ، از آنها مایوسیم و می دانیم که نیرنگ ما در آنها اثر نمی کند.
۲) دسته ای هم بر عکس در پیش ما شبیه توپی هستند که به هر طرف می خواهیم می گردانیم.
۳) دسته ای هم هستند که از دست انها رنج می بریم ؛ زیرا فریب می خورند ؛ ولی سپس از کرده خود پشیمان می شوند و استغفار می کنند و تمام زحمات ما را به هدر می دهند دفعه دیگر که نزدیکه که موفق شویم ؛ اما آنها دوباره به یاد خدا می افتند و از چنگال ما فرار می کنند . ما از چنین افرادی پیوسته رنج می بریم .
برچسب های مهم
پیرمردی صبح زود از خانه اش خارج شد...در راه با یک ماشین تصادف کرد و اسیب دید.عابرانی که رد می شدند به سرعت او را به اولین در مانگاه رساندند.پرستاران ابتدا زخم های پیرمرد را پانسمان کردند.سپس به او گفتند: ((باید ازت عکسبرداری بشه تا مطمئن بشیم جائی از بدنت اسیب ندیده)) پیرمرد غمگین شد،گفت عجله دارد و نیازی به عکس برداری نیست . پرستاران از او دلیل عجله اش را پرسیدند.پیرمرد گفت:همسرم در خانه سالمندان است.هر روز صبح به انجا می روم و صبحانه را با او می خورم.نمی خواهم دیر شود!پرستاری به او گفت:خودمان به او خبر می دهیم.پیرمرد با اندوه گفت: خیلی متاسفم،او الزایمر دارد. چیزی را متوجه نخواهد شد! حتی مرا نمی شناسد!! پرستار با حیرت گفت:وقتی نمیداند شما چه کسی هستید،چرا هر روز صبح برای صرف صبحانه پیش او می روید؟
پیرمرد با صدایی گرفته،به ارامی گفت: اما من که می دانم او چه کسی است.
برچسب های مهم
برچسب های مهم
- از نظر انگیزش
خواندن خودانگیخته
خواندن اجباری
- از نظر هدف
خواندن به قصد کسب اطلاع
خواندن به قصد لذت
خواندن به قصد یادگیری
- از نظر صدا
خواندن با صداي بلند
خواندن در سكوت
توضيح: در بخشي از كتاب an introduction to book history به عنوان تاريخ خواندن فينكلستين و مك كليري (2005) توضيح مي دهند كه خواندن عملي بود كه با صداي بلند انجام ميشد و مثال ميآورند كه ثرتمندان رومي از بردگان با سواد براي خواندن استفاده ميكردند. اين وجه غالب خواندن بود كه به مروز زمان جاي خود را به خواندن در سكوت داد.
- از نظر مشاركت
خواندن به عنوان پديدهاي اجتماعي reading as social act
خواندن به عنوان پديدهاي فردي reading as individual act
توضيح: خواندن به عنوان عملي فردي گونهاي تفسير interpretation و به عنوان عملي اجتماعي بخشي از تاريخ پذيرش reception محسوب ميشود (استفينكلستين و مك كليري،2005).
- از نظر سطح تمركز بر متن
سطحي خواني skimming: خواندن سريع به منظور دستيابي به ايده اصلي متن
مرور Scanning: جستجو براي ايدهي خاصي در متن
گسترده خواني Extensive: خواندن كامل متن به منظور فهم متن يا لذت از آن
دقيق خواني Intensive: خواندن دقيق متن به منظور استخراج جزئيات آن
- از نظر وضعيت خواننده نسبت به متن
خواننده تفسيري- انتقادي exegetic reader
خواننده جزمي dogmatic reader or mode
خواننده اگنوستيك agnostic reader or mode: اگنوستيكها كساني هستند كه يا منكر خدايند يا امكان سناخت وجود خدا را منتفي ميدانند.
خواندن ديالكتيكي: ...
برچسب های مهم
روز ۲۵ اسفند سالروز تولد رخشنده اعتصامی مشهور به پروین اعتصامی، شاعره بزرگ ایرانی بود. پروین در ۲۵ اسفند ۱۲۸۵ هجری شمسی در شهر تبریز به دنیا آمد ولی در کودکی با خانواده اش به تهران آمدند. پدرش یوسف اعتصامی معروف به اعتصام الملک نیز از نویسندگان و دانشمندان معروف بود. اعتصام الملک همچنین نخستین چاپخانه شهر تبریز را بنا نهاد و مدیریت مجله بهار را برعهده داشت که نخستین اشعار پروین نیز همانجا منتشر می شد.
پروین اعتصامی از کودکی با کتاب به ویژه دیوان شاعران قدیم همدم بود و از همان کودکی شعر می سرود. ازدواج او با پسر عموی پدرش یکسال بیشتر دوام نداشت و به سبب اعتیاد و فساد شوهر به جدایی انجامید، اما همین باعث شد پدرش که پیش از این با چاپ دیوان اشعار او مخالف بود به این کار رضایت دهد و در سال ۱۳۱۴ نخستین دیوان او منتشر شد. یک سال بعد از آن یعنی در مرداد ۱۳۱۵ بود که پروین (به پیشنهاد پدرش) با سمت کتابدار در کتابخانه دانشسرای عالی تهران (دانشگاه تربیت معلم کنونی) مشغول به کار شد. در وصف او در این دوره گفته شده که "کتابداری ساکت و محجوب" بود و "بسياري از مراجعه کنندگان به کتابخانه نمي دانستند او همان شاعر بزرگ است" (ای کاش کسی زحمت می کشید و اشعاری را که پروین در زمان کتابدار بودنش سروده است جمع آوری می کرد).
سیف الله تشکری چنین می گوید: "پروين را در کتابخانه ميديدم. برخلاف خانمهاي کتابدار، در گوشهاي مينشست. کمتر با کسي حرف ميزد و بيشتر «کز» کرده بود..."
او در ۱۵ فروردین ۱۳۲۰ هجری شمسی (در سن ۳۴ سالگی) در اثر ابتلا به حصبه درگذشت. پیکر او را نیز در شهر قم و در صحن حضرت معصومه (س) دفن کردند. ناگفته نماند فریدون حسنپور که بنا بود داستان زندگی پروین اعتصامی را به تصویر بکشد، با وجود آنکه فیلمنامه آن را هم تهیه دیده بود، به دلیل مسائل مالی در این امر ناموفق ماند.
برچسب های مهم
برچسب های مهم
برای تهیه خورشها به نکات ذیل توجه کامل داشته باشید:
خورش باید با حرارت ملایم طبخ شود.
خورش را نباید زیاد بههم زد زیرا بهم زدن خورش باعث له شدن مواد و از بین رفتن شکل آن میشود.
انواع سبزی را باید بعد از پخته شدن گوشت داخل خورش ریخت.
چاشنی خورشها بستگی به ذائقه اشخاص دارد بدین جهت ممکن است برحسب ذائقه چاشنی آن را کم یا زیاد کرد.
خورش باید کم آب و کلاً جا افتاده باشد.
برای سرخ کردن پیاز باید دقت کامل کرد که پیاز زیاد سوخته نباشد یا سفید نماند بلکه رنگ آن کاملا طلائی شود.
نمک و ترشی و چاشنی خورش را باید در اواخر طبخ داخل خورش ریخت.
گوشت کلیه خورشها باید با حرارت ملایم در ظرف بسته پخته شود و بعد سبزیجات آن اضافه گردد.
وقتی تمام مواد خورش پخته شد در آن را باز میگذاریم تا آب زیادی آن تبخیر شود.
برای تهیه پیاز داغ :
برای تهیه دو تا سه قاشق پیاز سرخ کرده که در تمام خورشها مصرف میشود باید سه تا چهار عدد پیاز متوسط را خرد کرد و با سه تا چهار قاشق سوپخوری روغن آبکرده در ظرفی ریخت و رویی آتش گذارد و گاهی آهسته بههم زد تا پیاز طلائی رنگ شود. و بلافاصله یک استکان آب ریخت که رنگ آن زیاد تیره نشود.
برچسب های مهم
برای داشتن یک لازانیای خوب، چند نکته را پیشنهاد میکنم که مطمئناً با رعایت نکات زیر، یک لازانیای درجه یک خواهید داشت.
1 - میزان مایه لازانیا کم باشد. ( منظورم از مایه گوشت، مرغ یا سبزیجات است )
2 - مایه لازانیا کم چرب باشد. حتی اگر از گوشت چرخکرده گوسفندی استفاده میکنید، بدون چربی باشد، چون اگر گوشتتان چرب باشد، لازانیای شما به دلیل ترکیب با مواد دیگر بوی چربی دنبه خواهد گرفت.
3 - پیاز استفاده شده در لازانیا ( برای گرفتن بوی زُهم گوشت ) خیلی ریز خرد شده یا رنده شود و یا از پودر پیاز استفاده کنید.
4 - اگر از رب در مایه لازانیا استفاده میکنید، میزان آن بسیار کم باشد و ترجیحاً لازانیایی که با سس سفید ( بشامل سس ) تهیه میشود، مطلوب تر است که رب در آن استفاده نشود و برای رنگ گرفتن گوشت از کمی زردچوبه استفاده کنید.
5 - حتما اولین لایه ای که در ظرف میریزید سس سفید باشد. ( کف ظرف )
6 - روی سس سفید ورقه های لازانیا را بچینید.
7 - بعد از هر لایه ورق لازانیا، یک لایه خیلی خیلی خیلی نازک مایه گوشتی یا سبزیجات بریزید.
8 - روی هر لایه مایه گوشتی، مقدارخیلی کمی پنیر پیتزا (موزارلا) رنده شده و پودر پنیر پارمزان بریزید. ( پنیر پارمزان خیلی ضروری نیست )
9 - پس از ریختن پنیر روی هر لایه، سس سفید فراوان بریزید.
10 - وقتی لایه ها تمام شد روی آخرین لایه، بعد از گذاشتن ورق لازانیا، مایه گوشتی یا سبزیجات نریزید، فقط سس سفید بریزید.
11 - در آخرین لایه روی سس سفید را با پنیر پیتزای فراوان پوشش دهید.
12 - قبل از قرار دادن در فر، مقداری آب را با آب پاش روی لازانیا اسپری کنید.
13 - حتما در انتهای پخت گریل را روشن کنید و حدود 10 دقیقه از بالا حرارت دهید تا پنیر روی لازانیا طلایی شود. در این مدت چند بار به فر سر بزنید و مراقب باشید پنیر نسوزد.
14 - وقتی لازانیا را از فر در آوردید، بلافاصله سرو نکنید و صبر کنید تا دمای پنیر کمی پایین بیاید.
15 - در صورت امکان به صورت تک نفره سرو کنید، ولی اگه با ظرف پخت سرو میکنید، خودتان از قبل لازانیا را برش زده و به روی میز ببرید.
منبع : mamisite.com
برچسب های مهم
1 - برای پخت گوشت قرمز از ابتدا آب سرد به آن اضافه کنید و در آخر طبخ به آن نمک بیفزایید.
2 - برای پخت گوشت سفید ابتدا آب گرم به آن اضافه کنید و نمک را همان اول به غذا بیفزایید.
3 - برای این که برنج شما خوب قد بکشد و دانه باشد 24 ساعت قبل از پخت، برنج را با آب ولرم بشویید و بعد 2 تا 3 سانتیمتر روی آن را آب بریزید. برای هر کیلو، نصف لیوان نمک که بهتر است از نوع سنگ نمک باشد به برنج خیس کرده اضافه کنید. هنگام پخت برنج زمانی که برنج در حال جوشیدن کامل است مقداری آب خنک به برنج اضافه کنید و به اصطلاح به برنج شوک دهید. این کار باعث قد کشیدن برنج میشود.
4 - در انتها برای این که خورش شما به روغن بیفتد در پایان پخت یک تکه یخ به خورش اضافه کنید. این کار باعث میشود روغن خورش روی آن جمع شود.
منبع : چهاردیواری جام جم
برچسب های مهم
هر آشپزی و هر انسانی گاهی اشتباهات بدی در آشپزخانه انجام می دهد. ولی خوب است که اشتباهاتمان را بدانیم و راه حل هایی برای آنها بیابیم. در زیر لیستی از اشتباهات رایجی که اکثر مردم در آشپزخانه مرتکب می شوند را مشاهده می کنید.
نکات مهم آشپزی:
1. قبل از شروع آشپزی، کل دستور پخت غذا را نمی خوانید.
حتی بهترین دستورها هم ممکن است همه اطلاعات را اول دستور ننوشته باشند. آشپز عاقل اول کل دستور را می خواند و همه مواد لازم را آماده می کند و بعد شعله اجاق را روشن می کند.این یکی از نکات مهم آشپزی میباشد.
2. می جوشانید در حالیکه باید نیمجوش کنید.
این یکی از رایج ترین اشتباهات در آشپزی است. مثلاً وقتی قرار است که گوشت را چند ساعت روی شعله کم نیمجوش کنید، در عرض یک ساعت می گذارید روی شعله بالا بجوشد و بپزد. بدین ترتیب گوشت سفت و خشک می شود.
3. در اندازه گیری و پیمانه ها چشمی عمل می کنید.
در نتیجه کیک شما خشک و سفت می شود یا غذای شما مزه خوبی ندارد. یادتان باشد که پیمانه ها را درست انتخاب کنید. به خصوص در کیک پزی، اندازه ها اهمیت زیادی دارند.
4. ماهیتابه را پر می کنید.
غذا وقتی می پزد، رطوبت پخش می کند، پس باید برای خارج شدن بخار جا بگذارید. وقتی ماهیتابه را پر می کنید و عجله دارید، همه جای مواد خوب نمی پزد و نتیجه خوبی نمی گیرید.
5. زود به زود غذا را بر می گردانید.
وقتی این کار را می کنید، غذا خشک می شود، تکه تکه می شود یا پوشش آن کنده می شود. به خصوص برای غذاهای سوخاری نباید این کار را کرد.
6. قبل از اضافه کردن غذا، ماهیتابه را به اندازه کافی داغ نمی کنید.
یکی از نکات مهم آشپزی اینکه آشپزهای تازه وارد قبل از اضافه کردن روغن و ریختن پیاز برای سرخ کردن، آن را خوب داغ نمی کنند. برای تفت دادن سبزیجات باید ماهیتابه داغ باشد.
7. بعد از پختن گوشت باید بگذارید استراحت کند.
وقتی گوشت را کبابی، گریل یا تفت می دهید، باید بگذارید تا مدتی بعد از برداشتن از روی حرارت، در دمای اتاق بماند. این زمان سرد شدن باعث می شود که آب گوشت به مغز و جاهای دیگر آن بطور یکنواخت پخش شود.
8. از دماسنج گوشت استفاده نمی کنید.
در نتیجه گوشت را زیادی می پزید یا اصلاً مغز گوشت شما نپخته است. دماسنج گوشت قیمت زیادی ندارد، ولی خیلی بکار می آید.
9. گوشت را در جهت رشته های آن می برید.
یکی از نکات مهم آشپزی این که گوشت را باید در جهت عمود بر رشته های آن برش زد. برای گوشت های استیک و غیره همیشه جهت رشته ها را پیدا کنید و مخالف آن برش بزنید.
10. سبزیجات را بعد از رسیدن به پخت دلخواه، شوکه نمی کنید.
لوبیاسبز، بروکلی یا مارچوبه را 3 تا 7 دقیقه در آب جوش می اندازید و به بافت و پخت دلخواه شما می رسند، ولی بعد از پخت آنها را با قاشق درنمی آورید و در آب یخ نمی اندازید. انداختن سبزیجات در آب یخ یا آبکشی آنها با آب سرد باعث می شود که روند پخت آنها متوقف شود و بیشتر از آن نرم نشوند.
منبع : loghme.com
برچسب های مهم
آشنایی بهتر با ابزارهای آشپزی (1)
در ادامه با ما همراه باشید تا نکات مفیدی از ابزار اولیه آشپزی را با هم مرور کنیم.
ابزارهای آشپزی
کارد آشپزخانه
چاقوهای خوب ارزش اینکه هزینه زیادی بابت آنها پرداخت کنید را دارند.
چاقوی تیز آشپزی تقریبا یکی از مهمترین ابزار در آشپزخانه است و اگر شما یکی از بهترینها را خریداری کرده و از لبه های آن خوب مراقبت کنید، میتواند سالها برای شما ماندگاری داشته باشد و کار کند. ما چاقوهایی از جنس استیل و با درجه کربن بالا را پیشنهاد می دهیم چون این نوع چاقوها زنگ نمیزنند.
یک چاقوی خوب باید در دست راحت و متوازن باشد. شما باید چاقوی 15، 20 یا 25 سانتیمتری را برای تکه کردن گوشت و مرغ و خرد کردن سبزیجات و خشکبار و ... انتخاب کنید (ترجیحا چاقوی اندازه دست خودتان را انتخاب کنید).
از چاقوهای 8سانتیمتری یا 10 سانتیمتری برای تراشیدن یا خلال کردن و همچنین برای پوست گرفتن اقلام کوچک استفاده می شود که باعث می شود کار مفیدتر و سرعت انجام کار بالا برود و از چاقوهای دندانه دار برای بریدن نان و گوجه فرنگی استفاده می شود.
ابزارهای آشپزخانه
تخته آشپزی
یک تخته خوب از تیغه های چاقوی شما محافظت کرده، از پخش شدن باکتری های مضر جلوگیری می کند و تمیز کردنش راحت است.
مدل های گونانونی وجود دارد: چوبی، پلاستیکی، شیشه ای
ما تخته ای از جنس پلاستیک فشرده را به شما پیشنهاد میکنیم که از جنس پلاستیک بدون منفذ است. شما باید همیشه تخته ای را انتخاب کنید که از دو طرف آن بشود استفاده کرد، لبه های تیز و لغزنده نداشته باشد و کاملا روی سطح صاف قرار بگیرد و دارای شیار یا گودی باشد تا در هنگام کار از ریختن مایعات به وجود آمده از سبزیجات و غیره جلوگیری کند.
ابزارهای آشپزی
پوست کن
یک پوست کن خوب باید دارای تیغه پهن و با دوام باشه. پوست کن با تیغه استیل خیلی بهتر از پوست کن با تیغه سرامیکی است.
پوست کن با تیغه دندانه دار برای ضخیم گرفتن پوست سبزیجاتی مثل کدو استفاده میشود.
تیغه های دو طرف پوست کن باعث میشود کار سریع تر و آسان تر انجام شود. ما پوست کن Y شکل را توصیه میکنیم.
ابزارهای آشپزخانه
قوطی باز کن
شما باید قوطی باز کنی را انتخاب کنید که بزرگ بوده و به راحتی بتواند لبه قوطی را بگیرد و بدون کمی لغزش درب قوطی را باز کند. یک قوطی باز کن خوب باید خیلی راحت روی درب قوطی چفت شود تا درب آن را باز کند و نباید بعد از باز کردن درب قوطی لبه های تیز و برنده از خود به جای بگذارد.
ابزارهای آشپزی
کاهو و سبزی خشک کن
شستن سبزیجات برگدار خیلی آسان است ولی خشک کردن آنها مخصوصا در آشپزخانه های کوچک با حوله و دست خیلی سخت است.
سبزی خشک کن روند کامل و مناسب و همینطور زحمت کمتری دارد. کاهو خشک کنی را انتخاب کنید که دارای یک اهرم نرم و یا یک پمپ خوب برای شروع خشک کردن باشد و یک ترمز خوب برای مکث کردن داشته باشد. سبزی خشک کن اصولا باید گرد باشد. سبد داخل آن باید با کاسه زیرین فاصله مناسب داشته باشد تا آب گرفته شده سبزیجات دوباره با آن برخورد پیدا نکند، سبد آن بسیار محکم باشد که در حین کار لیز نخورد و از جا درنیاید.
ابزارهای آشپزخانه
رنده
شما با رنده مناسب می توانید هویج را برای سالاد درشت رنده کرده، پنیر را برای پاستا ریز رنده کنید و هر چیز دیگر به هر صورتی که بخواهید.
رنده باید دارای سه صفحه چندگانه باشد: رنده ریز، رنده متوسط، رنده درشت. صفحاتش باید از جنس استیل ضد زنگ و بادوام بوده و شستنش باید بسیار راحت و امن باشد چون بعضی تیغه های رنده میتواند برنده باشد.
ابزارهای آشپزی
گوشتکوب برقی
گوشتکوب برقی چند کاربرد دارد: مخلوط کردن مواد انواع سوپ، خرد کردن میوه و سبزیجات، هم زدن سفیده تخم مرغ یا خامه، له کردن پیاز و از قبیل آن ...
گوشتکوب برقی ظرف استوانه شکل پیرکس یا پلاستیکی مخصوص به خود را دارد که میتوانید مواد را بدون اینکه جایی را کثیف کند، در آن خرد یا له یا مخلوط کنید.
برچسب های مهم
بیرون آوردن هسته آووکادو
آووکادو رو با آب سرد شسته و خشک میکنیم. سپس بوسیله چاقو برشی عرضی میزنیم و تا رسیدن به هسته، چاقو رو تو میوه فرو میبریم. حالا میوه رو میچرخونیم و برش دیگه ای تو سمت مقابل میزنیم بطوریکه آووکادو به دو نیم تقسیم بشه.
با دستمون دو تکه برش خورده رو جدا میکنیم و میبینیم که هسته وسط یکی از تکه ها باقی میمونه.
برای بیرون آوردن هسته، با تیغه چاقو ضربه آرومی به هسته میزنیم. نیازی به فشار آوردن و ضربه محکم نیست چرا که هسته نرمتر از اون چیزی هست که به نظر میرسه و تیغه چاقو با ضربه مختصری وارد هسته میشه. حالا با حرکت دادن چاقو میتونیم به راحتی هسته رو خارج کنیم.
بیرون آوردن هسته هلو و شلیل
هلو رو با آب سرد شسته و خشک میکنیم. سپس با چاقو یه برش عرضی میزنیم و تا عمق میوه چاقو رو فرو میبریم تا به هسته برسه. حالا هلو رو برمیگردونیم و همین برش رو در سمت مقابل انجام میدیم تا هلو به دو تکه تقسیم بشه.
چاقو رو کنار میذاریم و به آرامی بطوریکه فشار زیادی به دیواره میوه وارد نکنیم، دو تکه برش خورده رو از هم جدا میکنیم و هسته وسط یکی از تکه ها میمونه.
هسته بعضی از هلوها یا شلیل ها به جداره داخلی میوه چسبیده و جدا کردن تکه های برش خورده رو کمی سخت میکنه. در چنین مواردی برشهای کوچیکتری میزنیم و اونها رو از هسته جدا میکنیم.
در بسیاری موارد مخصوصا در مورد شلیل ها براحتی نمیشه هسته رو با دست از تکه های میوه جدا کرد. برای این منظور از چاقو استفاده میکنیم و هسته رو بیرون میاریم.
بیرون آوردن هسته انبه
برای بیرون آوردن هسته انبه، ابتدا باید به ظاهرش دقت کنیم. انبه یه سطح پهن و صاف داره که فرم هسته وسط انبه رو نشون میده و همینطور نشون میده که چطور میخواهیم انبه رو برش بزنیم.
انبه رو با آب سرد میشوریم و خشک میکنیم. سپس بوسیله یه چاقوی تیز، دقیقا تا کنار هسته وسطش برش میزنیم (مانند عکس) و بعد همین برش رو در سمت مقابلش هم تکرار میکنیم.
انبه به دو برش بزرگ تقسیم میشه و ما میتونیم براحتی هسته رو بیرون بیاریم. البته ممکنه کمی میوه از جداره داخلی به هسته چسبیده باشه که اون رو هم با چاقو جدا میکنیم.
بیرون آوردن هسته خرما
برای بیرون آوردن هست خرما، از ابتدا به انتهای خرما یه برش عرضی میزنیم. سپس بوسیله چاقو هسته رو خارج میکنیم.
به همین راحتی با این روش میتونیم هسته همه خرماهامون رو بیرون بیاریم.
چگونه هسته زیتون را خارج کنیم
اگر زیتونتون کوچیک (حدودا به اندازه یک گیلاس) هست، میتونید از هسته گیر گیلاس استفاده کنید.
برای بقیه زیتونها میتونید از روش زیر استفاده کنید. با من همراه باشید:
زیتون ها رو روی سطحی تمیز و صاف، مثل تخته خرد کردن سبزیجات، قرار میدیم.
هر زیتون رو با انگشت شست فشار میدیم تا کمی صاف شده و دیواره زیتون ترک برداره.
اگر زیتونها جداره ضخیمی دارن که به هسته چسبیده، میتونیم با گوشت کوب ضربه آرومی به زیتون بزنیم تا ترک برداره.
حالا با کمک انگشت شست و انگشت اشاره جداره ترک خورده زیتون رو باز میکنیم و هسته رو بیرون میاریم.
اگر زیتون جداره ضخیمی داره که به راحتی باز نمیشه، میتونیم بوسیله چاقو، هسته رو از دیواره ترک خورده بیرون بیاریم.
برچسب های مهم
آیامراحل شستشوی سبزیجات را میدانید؟
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: خرد کردن زیاد سبزیجات و در معرض هوا قرار دادن آنها باعث از بین رفتن ویتامینهای موجود در سبزیجات میشود.
توصیه میشود جهت پخت سبزیجات ابتدا آب را تا حدود 60 درجه سانتیگراد گرم کرده و سپس سبزیجات داخل آن ریخته شود زیرا حرارت آب باعث از بین رفتن آنزیمهایی میشود که میتوانند ویتامینها را از بین ببرند.
این گزارش حاکی است سبزیها به دلیل احتمال از بین رفتن مواد مغذی و همچنین ایجاد مواد سرطان زا نباید به مدت طولانی سرخ شوند و اضافه روغن نباید به داخل ظروف اصلی برگردانده شود.
گفتنی است، بهتر است تخته آمادهسازی گوشت از سبزیها جدا باشد و به جای تختههای چوبی از پلاستیکهای فشرده استفاده شود و در صورت استفاده از تختههای چوبی، بعد از کار باید آنها را به دقت شسته و سطح آن را با لایهای نازک از نمک بپوشانند.
شستشوی سبزی 4 مرحله دارد
سبزیها از جمله گروههای غذایی هستند که مصرف روزانه 2 تا 4 واحدشان توصیه میشود اما شستشوی آنها از موارد مهمی است که عدم دقت در آن میتواند سبزیها را به یک تهدید جدی برای سلامت بدن تبدیل کند، بنابراین بهتر است برای شستشوی آنها 4 مرحله اشارهشده در ادامه را بخوانید.
مرحله پاکسازی سبزیجات
تمام برگها و ساقههای زرد، خشک و کهنه را بگیرید و گلولای موجود در سبزی را از آن جدا کنید.
مرحله انگل زدایی سبزیجات
به ازای هر لیتر آب، 3 تا 5 قطره مایع ظرفشویی اضافه کنید و طوری آب را هم بزنید که کف کند. حالا سبزیهای پاکشده را در این محلول بریزید. پس از 15 تا 20 دقیقه، آب را به آرامی خالی کنید و سبزی را در سبدی بریزید.
مرحله میکروبزدایی سبزیجات
برای از بین بردن میکروبهای احتمالی، به سبزی که در آب غوطهور است، مواد ضدعفونیکننده بر پایه کلر بیفزایید. البته بهتر است طبق دستورالعملی که روی بستهبندی مایع ضدعفونیکننده درجشده، سبزیها را با آن بشویید.
مرحله آبکشی سبزیجات
بهتر است برای اطمینان از نماندن ترکیبهایی که در دو مرحله قبلی استفاده کردهاید روی سبزیها، بار دیگر آنها را در آب غوطهور کنید و دوباره داخل سبدی بریزید تا سبزیها کاملا تمیز و برای مصرف اعضای خانواده آماده شوند.
خرد کردن زیاد سبزیجات و در معرض هوا قرار دادن آنها باعث از بین رفتن ویتامینهای موجود در سبزیجات میشود .
توصیه های ششگانه
1- با وجودی که بسیاری از متخصصان مصرف مایع ظرفشویی را برای مرحله انگل زدایی سبزیها (در درازمدت) زیانبار میدانند، نباید این مرحله را حذف کرد زیرا سبزیهای کشت شده در کشور حتماً دارای تخم انگل هستند که فقط با انجام این مرحله از بین میروند. در این خصوص، وزارت بهداشت از میان بد و بدتر، بد را انتخاب کرده است.
2- دمای آب مصرفی برای شستشوی سبزیها چندان اهمیتی ندارد اما برای حفظ تازگی، بهتر است سبزیها را با آب خنک بشویید.
3- از آنجا که در مرحله دوم تخم انگلها به سطح آب میآیند، بهتر است آب را به آرامی خالی کنید و در پایان سبزیها را در سبد بریزید و برای انجام مرحله سوم آماده کنید.
4- توصیه میشود تمام سبزیهای برگی را (از کاهو گرفته تا کلم برگ)، نه فقط سبزی خوردن، با این روش بشویید و فراموش نکنید که هر چه برگ سبزیها پهنتر باشد، احتمال آلوده بودنشان بیشتر خواهد بود.
5- هرگز سبزیها را نشسته داخل یخچال نگذارید (حتی برای چند دقیقه). البته نباید سبزی نشسته وارد خانه شود اما در صورت نداشتن امکان اجرای این توصیه، بهتر است سبزیها بعد از انجام تمام مراحل توصیهشده شسته و بعد از خارج شدن آب اضافی، در یخچال قرار داده شوند.
6- این سختگیریها برای سبزیهایی است که خام خورده میشوند و پوست محافظی ندارند که هنگام مصرف لازم باشد گرفته شود. اما میتوان سبزیهایی مانند هویج، سیبزمینی و پیاز را فقط با آب شست.
سبزی را خشک کنیم یا منجمد؟
هر 2 روش خشک کردن یا فریز کردن سبزی میتواند معایبی را به دنبال داشته باشد و بخشی از ریز مغذیهای موجود در سبزی را از بین ببرد. البته ممکن است نوع ماده مغذی که در هر یک از این روشها از بین میرود، متفاوت باشد. به عبارت سادهتر، در روش خشک کردن بخش قابلتوجهی از ویتامین C سبزیها از بین میرود و در عوض مقداری از املاح آنها حفظ میشوند. این در حالی است که وقتی شما سبزی تازه را فریز کنید و پس از مدتی آن را از حالت انجماد درمیآورید، حالت اکسیداسیون ضعیفی در سبزی رخ میدهد و این اکسیداسیون باعث میشود که برخی از املاح موجود در سبزی، تغییر ظرفیت بدهند و در نتیجه حجم املاح موجود در سبزی کاهش یابد.
توصیه میشود جهت پخت سبزیجات ابتدا آب را تا حدود 60 درجه سانتیگراد گرم کرده و سپس سبزیجات داخل آن ریخته شود زیرا حرارت آب باعث از بین رفتن آنزیمهایی میشود که میتوانند ویتامینها را از بین ببرند .
با این توصیف میتوان گفت که خشککردن یا فریزکردن سبزیهای تازه برای بالابردن مدت زمان نگهداری آنها، باعث از بین رفتن حجمی از ریزمغذیها و املاح موجود در سبزیها میشود و معمولاً نمیتوان یکی از این 2 روش را بر دیگری برتری داد. به همین دلیل توصیه میشود در صورت امکان و برای بهره از تمام مواد مغذی و مفید موجود در سبزیها، تا جایی که میتوانید این گروه از مواد غذایی را به صورت تازه خریداری و مصرف کنید.
بد نیست این نکته را هم بدانید که مقاومت ویتامینها و املاح مختلف موجود در سبزیها در برابر عوامل مخرب مانند حرارت، نور و اکسیداسیون با یکدیگر متفاوت است. از نظر علم تغذیه، حساسترین ویتامینی که به سرعت در اثر حرارت دادن سبزیها از بین میرود و تخریب میشود، ویتامین C است و ویتامین B3 یا نیاسین هم جزو مقاومترین ویتامینها در برابر عوامل مخرب مانند حرارت و اکسیداسیون بالا محسوب میشود.
منابع : ایسنا
هفتهنامه سلامت
برچسب های مهم
روانشناسان معتقدند اینکه گاهی فرزندان دروغ میگویند خود والدین زمینه دروغگویی آنها را فراهم کرده اند. همه پدرومادرها علاقمندند که فرزندشان راستگو باشد تا اینکه متقلب باشد ، دروغ بگوید ویا پنهان کاری کند . چگونه می توان فرزندانی صادق تربیت کرد . بهترین راهکار آموزشی برای صداقت به فرزندان چیست؟
ممکن است بعضی از والدین تصور کنند که دروغ گفتن در ذات بچه است و این وظیفه والدین است که برای اینکه جلو عادت شدن آن را بگیرند، آنها را برای دروغگویی شان تنبیه کنند. واقعیت این است که خیلی وقت ها خود والدین زمینه را برای دروغگویی فرزندشان ایجاد می کنند.
این آن اشتباهی است که والدین مرتکب می شوند: آنها با عصبانیت و تهدید با فرزندانشان روبه رو شده و آنها را متهم میکنند. اگر خشن برخورد کرده و بخواهید تنبیه شان کنید، از اینکه واقعیت را به شما بگویند میترسند. اگر احساس امنیت کنند، صادق خواهند بود. پس با آنها با ملایمت رفتار کرده و بر صداقتشان تاکید کنید.
در زیر به نمونه هایی اشاره میکنیم تا منظورمان را بهتر متوجه شوید. تصور کنید که متوجه شده اید که پسر نه ساله تان از یک سوپرمارکت آبنبات دزدیده است. دو داستان مختلف برایتان مطرح میکنیم.
الف:
مادر: (با صدایی اتهامی) این آبنبات رو از کجا آوردی؟
فرزند: تو جیبم پیداش کردم.
مادر: از سومارکت دزدیدیش؟
فرزند: نه، من ندزدیدمش!
مادر: ولی من میدونم که اینکارو کردی. خواهرت گفت که دیده این کارو کردی. الان هم داری به من دروغ میگی.
فرزند: نه اون دروغ میگه. من ندزدیدمش.
مادر: پس از کجا آوردیش؟ با دروغی که گفتی دو بار تنبیه میشی.
ب:
مادر: میبینم که یه آبنبات داری. من که اینو برات نخریدم، خواهرت هم گفت که دیده اون رو از سوپرمارکت برداشتی.
فرزند: (به پایین نگاه میکند)
مادر: من اصلاً از خبرچینی کردن خوشم نمیاد، اینو به خواهرت هم گفتم. اما خیلی مهمه که چیزی از جایی بدون اجازه برنداری. اینم خیلی مهمه که هیچوقت به همدیگه دروغ نگیم. میدونی که ما یه خانواده هستیم و صادق بودن تو خانواده خیلی مهمه. تو باید به من اعتماد کنی و منم به تو اعتماد کنم.
فرزند: من منظوری نداشتم. یکدفعه ای شد.
مادر: میدونم عزیزم. احتمالاً شیطون گولت زده. اما من به تو افتخار میکنم که به من راستش رو گفتی. این کار سختیه. حالا بیا با هم به سوپرمارکت بریم تا آبنبات رو بهشون پس بدی.پورتال تفریحی برنا
در داستان اول، مادر فرزند خودش را مجبور به دروغ گفتن می کند. و در چنین مواردی، بیشتر افراد انکار میکنند و حالت دفاعی به خودشان میگیرند چون صادق بودن به ضررشان تمام خواهد شد. در داستان دوم، مادر خیلی روراست موضوع را با پسرش مطرح میکند و طوری رفتار میکند که می داند فرزندش چه کرده است. حالا میتواند روی اهمیت صداقت بعنوان یک ارزش خانوادگی تاکید کند و برای فرزندش توضیح دهد که درک میکند و به او درس صداقت بدهد.
برای هر کسی در هر سنی صادق بودن شجاعت میخواهد. بنابراین این وظیفه والدین است که به فرزندانشان آموزش دهند که برای گفتن حقیقت شجاع باشند.
با فرزندانتان درمورد ارزش صداقت در خانواده تان صحبت کنید
در زیر به سه نکته اشاره میکنیم که کمکتان میکند صداقت را به فرزندانتان آموزش دهید:
۱. از خیلی کوچکی، با فرزندانتان درمورد ارزش صداقت در خانواده تان صحبت کنید. به آنها بگویید که این برای همه شما خیلی مهم است که بتوانید همیشه روی همدیگر برای شنیدن حقیقت، حتی اگر سخت باشد، حساب کنید. اگر بین والدین و بچه ها صداقت نباشد، اعتماد و نزدیکی در خانواده وجود نخواهد داشت. صداقت پایه و اساس روابط خانوادگی و اعتماد و احترام متقابل است. به فرزندانتان بگویید که برای حمایت و دفاع از آنها هر کاری از دستتان برآید انجام میدهید، حتی برایشان میجنگید اما اگر بفهمید که به شما دروغ گفته اند، رابطه تان به کلی تغییر خواهد کرد. وقتی اعتماد از بین برود، زمان زیادی میخواهد تا دوباره ایجاد شود.
۲. نه تنها در کلماتتان بلکه در سبک زندگیتان هم برای فرزندانتان الگوی صداقت باشید. اگر خودتان با فرزندانتان صادق نباشید، نمیتوانید از آنها انتظار داشته باشید که حقیقت را به شما بگویند. در واکنش به سوالاتی که میپرسند، سعی کنید به جای دروغ گفتن، توضیح مختصری بدهید و در حد سنشان پاسخ دهید. اما اگر به آنها دروغ بگویید، وقتی گفتن حقیقت برایتان خجالت آور است، نمیتوانید از آنها توقع داشته باشید که وقتی برایشان سخت است، راستش را بگویند. بدیهی است که هم والدین و هم فرزندان میتوانند برای خودشان زندگی خصوصی داشته باشند و برای در میان گذاشتن جزییات خصوصی زندگیتان، مسائل مربوط به گذشته که هنوز با آنها درگیر هستید یا هر چیز دیگری که از آن واهمه دارید، باید مرز تعیین کنید. هدفتان باید ایجاد محیطی آزاد باشد که هیچ پنهان کاری وجود نداشته و همه برای گفتن حقیقت احساس راحتی کنند.
۳. به آنها نشان دهید که تاکیدتان بیشتر بر صداقت آنهاست تا بر تنبیه آنها بخاطر بی صداقتی شان. بله میتوانید برای دروغ فرزندتان عواقبی در نظر بگیرید اما لازم است که برایشان توضیح دهید که راستگویی شان هم فوایدی برایشان خواهد داشت. اگر بخواهید به زور تهدید و تنبیه حرف راست را از دهان آنها بیرون بکشید، مطمئن باشید که دفعه بعدی حقیقت را نخواهند گفت. اگر هنوز لازم میدانید که باوجود گفتن حقیقت، تنبیهی برایشان در نظر بگیرید، اینکار را با دقت و ملایمت انجام دهید و با وجود آن تنبیه، از صداقتشان تشکر کنید.
همه آدمها توانایی صادق بودن را دارند اما اگر این کار را تمرین نکنید، هم شما و هم فرزندتان عادت خواهید کرد که قسمتی از حقیقت را بپوشانید و چون راحت تر است خیلی وقت ها دروغ های مصلحتی بگویید. شما بعنوان پدر یا مادر فرصت دارید که به فرزندانتان کمک کنید صداقت را یاد بگیرند. هیچوقت استانداردهایتان را پایین نیاورید اما باید درک کنید که آنها نمی توانند همیشه عالی باشند.
منبع:مردمان
برچسب های مهم
تا به حال در مورد فواید سیر مطالب زیادی نوشته شده است اما برای آنکه بتوانید بیشترین استفاده را از این خوراکی ببرید باید نکاتی را رعایت کنید که به کمک آنها خواص سیر چندین برابر میشود.
استفاده از هر ماده غذایی یک ترفند و روش خاص دارد که باید رعایت شود چرا که با درست استفاده کردن از مواد اولیه خواص آنها از بین نمیرود. سیر یکی از موادی است که باید نکاتی در مورد استفاده از آن رعایت شود که در ادامه به آن میپردازیم :
* اولین نکتهای که باید در هنگام استفاده از سیر در ذهن داشته باشید میزان تازگی و طراوت آن است. برای استفاده از سیر بهتر است تازهترین آنها را انتخاب کنید. سیرهای بستهبندیشده یا مانده بیش از نیمی از خواص خود را از دست میدهند.
* قبل از آنکه سیر را در غذای خود بریزید حتماً آن را بریده و چند دقیقهای در هوای آزاد قرار دهید. بریدن سیر باعث میشود تا برخی از ترکیبات سولفید آن آزاد شده و با اکسیژن واکنش دهد. این واکنش در 10 تا 15 دقیقه انجام شده و این باعث میشود تا خواص سلامتی سیر بالاتر رود.
* بسیاری همیشه به این نکته میاندیشند که استفاده از سیر در حالتهای کوبیده شده، بریده شده و یا بدون تغییر مفید است. با توجه به نکته گذشته باید به این اشاره کرد که اگر سیرها را رنده و له کنید بیشتر سلولهای داخلی آنها شکسته شده و سلامت سیر بالاتر میرود.
* بوی سیر نکته آخری است که باید به آن اشاره کنیم. بسیاری از سر آشپزها و افرادی که به سلامتی خود اهمیت میدهند سیر را دوست دارند. سیر طعم و بویی عالی به غذا میبخشد و برای سلامتی، به ویژه قلب، بسیار مفید است. سیر سرشار از آنتیاکسیدان است، اما متأسفانه ترکیبات سولفور موجود در سیر، که خواص متعدد سیر را ایجاد میکنند، باعث میشوند دهان و نفس شخصی که سیر مصرف کرده است بوی ناخوشایندی بگیرد.
قبل از آنکه سیر را در غذای خود بریزید حتماً آن را بریده و چند دقیقهای در هوای آزاد قرار دهید. بریدن سیر باعث میشود تا برخی از ترکیبات سولفید آن آزاد شده و با اکسیژن واکنش دهد. این واکنش در 10 تا 15 دقیقه انجام شده و این باعث میشود تا خواص سلامتی سیر بالاتر رود .
چرا نفس شما بوی سیر میگیرد؟
سیر و سایر سبزیجات هم خانواده آن (پیاز، موسیر و پیازچه) ترکیبات سیستئین سولفوکسید را ایجاد میکنند. این ترکیبات عناصر تشکیلدهنده بو و مزه سیر هستند. این ترکیبات سولفوری بسیار شبیه ترکیباتی هستند که توسط باکتریهای مولد بوی بد دهان ایجاد میشوند. سیر از دو طریق باعث میشود دهان شما بوی بدی بگیرد. اولین راه از طریق دهان شما است. بدین صورت که هنگامی که شما سیر مصرف میکنید، این ترکیبات سولفوری وارد دهان شما میشوند و بلافاصله بوی ناخوشایندی ایجاد میکنند. این ترکیبات بد بو تا زمانی که شما مسواک بزنید یا نخ دندان بکشید در دهان شما باقی میمانند. دومین راه تأثیر بوی سیر بر نفس شما از طریق ریهها است. تحقیق جالبی در این زمینه در سال 1936، توسط دو پزشک صورت گرفته است. این دو پزشک مدتی، به یکی از بیماران خود که مبتلا به سرطان مری بود، از طریق یک لوله مخصوص که مستقیماً وارد معده میشد، سوپ سیر میدادند. در این روش غذا به هیچ عنوان وارد دهان نمیشد، اما آنها متوجه میشدند که با وجود اینکه غذا وارد دهان بیمار نمیشود، نفس او پس از حدود 3 ساعت بوی سیر به خود میگیرد. این تحقیق تائیدی است برای سایر تحقیقاتی که در این زمینه صورت گرفته است.
ترکیبی که باعث میشود نفسی که از ریهها خارج میشود بوی سیر بگیرد، الیل متیل سولفید (AMS) است. این ترکیب گازی است که هنگام هضم سیر جذب خون میشود. این ترکیب از طریق خون به ریهها راه پیدا میکند. به همین دلیل فرد با بازدم هوا از ریهها بوی سیر را در فضا منتشر میکند. برخی از این ترکیبات AMS از طریق پوست نیز منتشر میشوند. به همین دلیل است که گاه خلاص شدن از بوی بد سیر کار بسیار مشکلی است. فرد هر چه قدر هم که دهان خود را مسواک میزند و از دهانشویه استفاده میکند، نمیتواند این بوی بد را از بین ببرد. علت این است که در چنین مواقعی منشأ بوی بد ریهها هستند نه دهان.
چگونه بوی سیر را از بین ببریم؟
بهترین و موثرترین راه خلاص شدن از دست بوی سیر، نخوردن سیر است. اگر میخواهید اصلاً بوی سیر ندهید، نباید سیر بخورید. اما با توجه به ارزش غذایی بالا و خواص فراوان سیر، مصرف آن بسیار مفید است و نباید از برنامه غذایی افراد حذف شود، بنابراین میتوانید برای کاهش بوی آن از راهکارهای زیر استفاده کنید. فراموش نکنید که شما هرچه قدر هم که تلاش کنید بوی سیر را در دهان خود از بین ببرید، همچنان از طریق ریههای شما منتشر میشود. به همین جهت نیز راهکارهایی که به شما معرفی میکنیم فقط بوی سیر را کاهش میدهند و آن را به طور کلی از بین نمیبرند.
راهکارهایی برای از بین بردن بوی سیر
موثرترین راه از بین بردن بوی سیر این است که ترکیبات سولفوری مولد این بو را از دهان حذف کنید. این کار را میتوانید با مسواک زدن، استفاده از نخ دندان و دهانشویه انجام دهید. همچنین باید زبان خود را حتماً مسواک بزنید. این کار برای از بین بردن بوی سیر بسیار مهم است. سایر راهکارهایی که به شما معرفی میکنیم نیز میتوانند کمک کنند. شما میتوانید از این راهها قبل یا بعد از مسواک زدن یا استفاده از نخ دندان استفاده کنید، اما توجه داشته باشید که حذف ترکیبات سولفوری باید حتماً صورت بگیرد و این راهها را نمیتوان جایگزین حذف ترکیبات کرد. اگر شما بدون اینکه ترکیبات سولفوری را از بین ببرید، از راههای زیر استفاده کنید، اقدامات شما در کاهش بوی سیر تأثیر چندانی نخواهند داشت.
لیموترش
استفاده از لیموترش در کاهش بوی سیر بسیار موثر است. لیمو همچنین میتواند باکتریهای مولد بوی بد دهان را از بین ببرد. سعی کنید بعد از خوردن سیر یک تکه لیموترش را در دهان خود بگذارید و بمکید. همچنین اگر دست شما بوی سیر گرفته است، میتوانید با استفاده از آب لیمو، این بو را از بین ببرید.
جعفری
در بسیاری از مواقع، سرآشپزها در کنار سیر از جعفری نیز برای پخت غذا استفاده میکنند، زیرا جعفری بوی سیر را کاهش میدهد. میتوانید برای کاهش بوی سیر، بعد از مصرف آن مقداری جعفری خام بجوید.
چای
چای، خصوصاً چای سبز و چای نعناع، حاوی پلیفنول است. پلیفنول ترکیبات سولفوری که سیر ایجاد میکند را از بین میبرد. سعی کنید هنگام خوردن سیر یا پس از آن چای بنوشید.
هل، نعناع، رازیانه و میخک
این دانهها و گیاهان معطر میتوانند مانند جعفری بوی سیر را کاهش دهند.
استفاده از لیموترش در کاهش بوی سیر بسیار موثر است. لیمو همچنین میتواند باکتریهای مولد بوی بد دهان را از بین ببرد .
شیر
در مطالعاتی که در سال 2010 صورت گرفت ثابت شد که مصرف شیر میتواند بوی سیر را کاهش دهد. محققان معتقدند که چربی موجود در شیر تأثیر ترکیبات سولفوری را در دهان کاهش میدهد. در نتیجه تأثیر شیر پرچرب در این خصوص بیش از شیر کم چرب است.
آدامس بدون قند
جویدن آدامس میتواند بوی سیر را بپوشاند و درعینحال تکههای سیر را که بوی سیر را منتشر میکنند از بین دندانهای شما خارج کند.
دانههای قهوه
بسیاری از افراد معتقدند که جویدن دانههای کامل قهوه و یا آسیاب شده آن پس از خوردن سیر میتواند بوی سیر را کاهش دهد، البته لازم نیست این دانهها را بخورید. میتوانید پس از جویدن، آنها را از دهان خود خارج کنید.
از مکملهای سیر استفاده کنید
اگر شما جزء آن دسته از افرادی هستید که سیر را به خاطر خواص غذایی و درمانی آن مصرف میکنند، میتوانید به جای مصرف سیر، از مکملهای آن استفاده کنید. این مکملها خواص سیر را دارا هستند، اما بوی بدی ندارند.
امیدواریم با استفاده از این راهها بتوانید بوی سیر را از بین ببرید و یا حداقل تأثیر آن را کاهش دهید.
منابع : مشرق نیوز
دنیای تغذیه
برچسب های مهم
دانلود فایلهای بسته آمادهچاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما همیشه دنبال این بودی یه جایی باشه تا راحت بتونی محتوای مطمئن با طراحی خوب را پیدا کنی؟ همیشه دنبال این بودی یکی کارهای محتوایی را ناظر به مسائل روز انجام بده و دغدغه تأمین محتوا را نداشته باشی؟ همیشه ... ...
دانلود فایلهای بسته آمادهچاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما همیشه دنبال این بودی یه جایی باشه تا راحت بتونی محتوای مطمئن با طراحی خوب را پیدا کنی؟ همیشه دنبال این بودی یکی کارهای محتوایی را ناظر به مسائل روز انجام بده و دغدغه تأمین محتوا را نداشته باشی؟ همیشه دوست داشتی ... ...
دانلود فایلهای بسته آمادهچاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما همیشه دنبال این بودی یه جایی باشه تا راحت بتونی محتوای مطمئن با طراحی خوب را پیدا کنی؟ همیشه دنبال این بودی یکی کارهای محتوایی را ناظر به مسائل روز انجام بده و دغدغه تأمین محتوا را نداشته باشی؟ همیشه ... ...
دانلود فایلهای بسته آمادهچاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما همیشه دنبال این بودی یه جایی باشه تا راحت بتونی محتوای مطمئن با طراحی خوب را پیدا کنی؟ همیشه دنبال این بودی یکی کارهای محتوایی را ناظر به مسائل روز انجام بده و دغدغه تأمین محتوا را نداشته باشی؟ همیشه ... ...
دانلود فایل نقشه ی تابلو فرش دستباف طرح طبیعت کلبه ی زیبا دانلود فایل های کامل نقشه ی طرح تابلو فرش های دستباف طرح طبیعت کلبه ی زیبا تنها سایت ارائه دهنده فایل نقشه ی طرح های تابلو فرش (قیمت نقشه ها حداقل از 50 هزار تومان تا چندین میلیون تومان در بازار با توجه به ... ...
برنامه اکسل متره و برآورد،تهیه صورت وضعیت راه،راه آهن و باند فرودگاه سال1403: -تهیه اتوماتیک و خودکار متره و برآورد،صورت وضعیت در کمترین زمان فقط با وارد کردن شماره آیتم -تهیه ریز متره -تهیه خلاصه متره -تهیه خلاصه فصول -تهیه برگه های مالی و مالی کل -اعمال اتوماتیک ... ...
دانلود فایلهای بسته آمادهچاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما همیشه دنبال این بودی یه جایی باشه تا راحت بتونی محتوای مطمئن با طراحی خوب را پیدا کنی؟ همیشه دنبال این بودی یکی کارهای محتوایی را ناظر به مسائل روز انجام بده و دغدغه تأمین محتوا را نداشته باشی؟ همیشه ... ...
دانلود فایلهای بسته آمادهچاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما همیشه دنبال این بودی یه جایی باشه تا راحت بتونی محتوای مطمئن با طراحی خوب را پیدا کنی؟ همیشه دنبال این بودی یکی کارهای محتوایی را ناظر به مسائل روز انجام بده و دغدغه تأمین محتوا را نداشته باشی؟ همیشه ... ...
عنوان مبحث: سوالات نهاد مبحث دانش خانواده و جمعیت (بخش اول) همراه با پاسخ شامل: 9 جلسه تعداد صفحات: 11 سوالات و جواب ها بصورت تایپ شده با فونت استاندارد می باشد که قابلیت سرچ در زمان آزمون را دارد سوالات ترم جدید همراه با پاسخ برای نمره 19 به بالا فرمت: pdf ... ...
کتاب صوتی بسیار مفید #روانشناسی_تصویر_ذهنی اثر: #ماکسول_مالتز ترجمه: مهدی قراچه داغی کیفیت اجرا: خیلی خوب ... ...
پاورپوینت کامل فصل سوم ریاضی چهارم ضرب و تقسیم(همراه با حل تمارین) این محصول قابل ویرایش با فرمت pptx در 68 اسلاید آماده و قابل ارایه می باشد. در صورت شخصی سازی میتونین به واتس آپ شماره ای که زیر درج شده پیام بدین واستون اوکی میکنیم مزایای استفاده از ... ...
کتاب صوتی کتاب_واپسین_گفتار ( یا عالم اوراسینا) ازاسپالدینگ_نویسنده_کتاب_معبدسکوت ... ...
سکس آنان كه با سكس مخالف هستند زودتر به انزال میرسند، زیرا ذهن منقبض آنان عجله دارد تا از شر آن خلاص شود. پژوهشهای معاصر چیزهای بسیار تعجبآوری را میگویند، حقایق شگفتآور. برای نخستین بار، مسترز و جانسون Masters and Johnson در مورد آمیزش عمیق جنسی مطالعه علمی انجام ... ...
تعداد صفحات: 11 نوع فایل: WORD + فایل هدیه: نمونه مصاحبه تشخیصی افسردگی و اعتیاد (8صفحه) فهرست مطالب: شرح حال (مشخصات، علت ارجاع، شکایت عمده، مشکلات موجود و ...) معاینه وضعیت روانی تشخیص مصاحبه بخشی از متن فایل: م: خوابت چطوره؟ ب: زیاد خوب نیست، اگار ... ...
عنوان پاورپوینت: دانلود پاورپوینت کیست هموراژیک تخمدان و درمان آن فرمت: پاورپوینت قابل ویرایشتعداد اسلاید: 27پاورپوینت آماده ارائهفهرست مطالب:مقدمهکیست تخمدان هموراژیک چیستانواع کیست هموراژیککیستهای فولیکولارکیستهای لوتئالعلائم کیست هموراژیک علت کیست هموراژیک عوارض کیست ... ...
دانلود پاورپوینت در مورد [سلول های بنیادی] - شامل 4 فایل مختلف - قابل ویرایش و ارائه - ppt شامل 4 فایل پاورپوینت سلول های بنیادین به زبان ساده: 1. 33 اسلاید: تاریخچه سلول های بنیادی / تعریف سلول های بنیادی / ویژگی های سلول های بنیادی / گونه های سلول بنیادی / انواع سلول ... ...
عنوان پاورپوینت: پاورپوینت بازی زندگی است درس 17 تفکر و سواد رسانه ای پایه دهم فرمت: پاورپوینت pptتعداد اسلاید: 26 پوشش کامل درس همراه با پاسخ فعالیت ها پاورپوینت قابل ویرایش با محیط حرفه ای منطبق با آخرین تغییرات مطالب و رئوس کتاب درسی فونت ... ...
دانلود حل المسائل [طراحی و تحلیل آزمایش]: ویرایش هشتم - داگلاس مونتگومری ( 8 ) - زبان انگلیسی - pdf Solutions Manual for Design and Analysis of Experiments – 8th حل تمرین های کتاب طراحی و تحلیل آزمایش ویرایش 8 فصل های 2 تا 15 814 صفحه pdf ... ...
جزوه امور مالی و حقوق عمومی و دولتی با دیدگاه کاربردی در دفاتر اسناد رسمی آماده برای دانلود مشخصات استاد: سید علیرضا طباطبایی بافقی سردفتر اسناد رسمی 3 یزد و عضو جامعه سردفتران استان یزد تعداد صفحات: 143 فرمت: پی دی اف PDF حجم: 3 مگابایت کیفیت: عالی نوع جزوه (تایپی ... ...
نوع فایل: power point فرمت فایل: ppt and pptx قابل ویرایش 12 اسلاید قسمتی از متن پاورپوینت: بخش 18 تعیین نوع کسب و کار کسب و کاربه تمامی فعالیت های تولیدی، خدماتی، خرید و فروش کالا ها با هدف سودآوری، کسب و کار گویند. فروش و انتقال کالا ها و ... ...
عنوان پاورپوینت درسی : دانلود پاورپوینت ادبیات بومی 2 درس آزاد فارسی پایه دوازدهم فرمت: پاورپوینت ppt تعداد اسلاید: 27 شامل: متن درس و شعر، معنای روان متن درس و شعر، معنای واژگان مهم، آرایه ها، کارگاه متن پژوهی همراه با جواب، قلمرو زبانی، قلمرو ... ...
نوع فایل: power point فرمت فایل: pptx قابل ویرایش تعداد اسلایدها: 43 اسلاید تصویری از پاورپوینت: این پاورپوینت آموزشی، جذاب، قابل ویرایش، کاملا منطبق با کتب درسی و با تعداد اسلاید ذکر شده تهیه و تنظیم شده است. با بکارگیری نمودار ها ، تصاویر جالب و جذاب و دسته ... ...
اقتصاد یا ترازمان به یک نظام اقتصادی در یک یا چند منطقه جغرافیایی یا سیاسی خاص اطلاق میشود و در برگیرنده تولید، توزیع یا تجارت و مصرف کالاها و خدمات در آن منطقه یا کشور میباشد. یک اقتصاد مجموع کل ارزش معاملات میان فعالان اقتصادی نظیر افراد، گروهها، سازمانها و حتی ... ...
مجموعه "اسکیس معماری از بناهای ایرانی" این مجموعه شامل 225 تصویر اسکیس و کروکی معماری از بناهای مختلف ایرانی می باشد. ... ...
عنوان پاورپوینت: پاورپوینت سوره یس، سوره صافات و تفسیر نمونه درس 10 قرآن پایه هشتمفرمت: پاورپوینت قابل ویرایش تعداد اسلاید: 26 پوشش کامل درس (جلسه اول و دوم) به همراه صوت آیات پاورپوینت قابل ویرایش با محیط حرفه ای منطبق با آخرین ... ...
جزوه معتبر درس الاستیسیته آماده برای دانلود مشخصات دانشگاه: صنعتی شریف استاد: دکتر محسن اصغری تعداد صفحات: 90 فرمت: پی دی اف PDF کیفیت: خوب حجم: 20.6 مگابایت نوع جزوه (تایپی یا دست نویس): دست نویس ... ...
با این راهنمای جامع، به دنیای پیچیده زلزله قدم بگذارید، علل، وقوع، و اثرات آن را بشناسید، با روش های آمادگی قبل از زلزله و اقدامات لازم در حین و بعد از آن آشنا شوید و با ارتقای آگاهی خود، جان خود و عزیزانتان را در برابر این بلای طبیعی نجات دهید! زلزله، یکی از ... ...
با این راهنمای جامع، به دنیای شگفتانگیز نواختن نی قدم بگذارید، با اصول و مبانی این ساز باستانی آشنا شوید و با به کارگیری صبر، تمرین و ممارست، نغمههای دلنشین و روحنواز را بر لبان خود جاری کنید! نی، یکی از قدیمیترین سازهای بادی جهان است که از هزاران سال پیش در ... ...
با این راهنمای جامع، به دنیای شگفتانگیز خوانندگی و سلفژ قدم بگذارید، تکنیکهای آواز را بیاموزید، صدایتان را پرورش دهید و با تسلط بر فنون خوانندگی، به خوانندهای ماهر و توانمند تبدیل شوید! خوانندگی و سلفژ، هنری ظریف و دلنشین است که نیازمند تسلط بر تکنیکهای مختلف آواز ... ...
با این راهنمای جامع، به دنیای شگفتانگیز طراحی ماشینهای الکترونیکی قدم بگذارید، با اصول و مبانی طراحی این ماشینهای هوشمند آشنا شوید و با به کارگیری دانش و خلاقیت خود، ماشینهایی بسازید که زندگی را آسانتر و لذتبخشتر میکنند! ماشینهای الکترونیکی، نوعی از ماشینها ... ...