غذای خود را بیشتر از یکبار در مایکروفر گرم نکنید و بعد از آن درصورت عدم استفاده دور بریزید.
1- هرگز سیگار نکشید و اگر می کشید ، نیمه آخر آن را هیچ وجه نکشید.2- در حمام هیچگاه مستقیما زیر دوش آب گرم نفس نکشید. کلر یک قاتل تدریجی است.3- هنگام شارژ موبایل ابتدا شارژر را به گوشی وصل کنید و سپس آن رابه برق وصل کنید. بهتر است موبایل خاموش ...
با طعم دار کردن آبی که گوشت را در آن می خوابانید، گوشت در مرحله پخت طعم خوبی پیدا می کند._ خواباندن گوشت قرمز یا سفید در آب نمک باعث می شود رطوبت را به خود بکشد و هنگام پخت خشک نشود._ با طعم دار کردن آبی که گوشت را در آن می خوابانید، گوشت در مرحله پخت طعم خوبی پیدا می کند.مواد :یک لیوان آب، یک قاشق غذاخوری نمک، یک قاشق غذاخوری شکر، یک عدد ...
زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد
شاد بودن تنها انتقامی است که میتوان از دنیا گرفت پس همیشه شاد باش
امروز را برای ابراز احساس به عزیزانت غنمینت بشمار شاید فردا احساس باشد اما عزیزی نباشد
کسی را که امیدوار است هیچگاه ناامید نکن شاید امید تنها دارائی او باشد
اگر صخره و سنگ ...
هنگامی که یک غذای سرخ شده سالم و عالی را مزه میکنیم، اولین چیزی که به زبان میآوریم این است: «اصلا چرب نیست!»
درست است که غذای سرخ شده چربی زیادی دارد، اما اگر به شیوه مناسب تهیه شود، این غذا هم میتواند به فهرست غذاهای سالم راه پیدا کند. هر چند که این نوع غذا باید گه گاهی خورده شود.روغن را تمیز نگه داریددر صورت وجود ته ...
مواد لازم برای رنگ صورتی:1/4 پیمانه (62 گرم) چغندر پخته بدون آب(لبو)1 قاشق چای خوری آب چغندر غلیظ
روش تهیه رنگ صورتی :مواد را در مخلوط کن یا غذاساز با سرعت بالا میکس کنید تا یکدست شود و بعد از صافی ریز رد کنید این رنگ را می توانید در ظرف در بسته تمیز تا دو هفته در یخچال نگهداری کنید.
******
مواد لازم برای رنگ زرد :1/4 پیمانه آب1/2 قاشق ...
معمولا خانم ها برای تهیه کیک و شیرینی سوالات زیادی دارند. در مطلب امروز به بخشی از نکات شیرینی پزی اشاره می کنیم._ زمانی که در تهیه کیک و شیرینی نیاز به افزودن تنها نصف یک عدد تخم مرغ است باید چه کار کرد؟به طور معمول، یک عدد تخم مرغ درشت دارای ۲ قاشق غذاخوری سفیده و یک قاشق غذاخوری زرده است. هر دو را با هم مخلوط کنید، سپس یک قاشق ...
با نکات زیر مافین های خوش طعمی درست کنید.برای تهیه مافین های خوب لازم است نکته هایی را درباره تهیه آن ها بدانید و رعایت کنید._ قالب های براق فلزی باعث طلایی شدن کامل مافین ها می شود._ هر قالب را تا دو سوم پر کنید تا به اندازه پف کند._ هر قالب مافین را خوب چرب کنید._ برای پیشگیری از سوختن کناره مافین ها، دو سوم از یک قالب مافین را با ...
کباب کوبیده یکی از غذاهای سنتی ایرانی هاست که 4 نوع اصلی دارد؛ کباب کوبیده ساده، کباب کوبیده لقمه ای، کباب نگینی (که روی گوشت به سیخ کشیده شده، تکه های کوچک جوجه کباب گذاشته می شود) و کباب کوبیده زعفرانی.برای آماده سازی و طبخ کباب کوبیده ساده باید 9 نکته را رعایت کرد:1. مهم ترین نکته هنگام تهیه کباب کوبیده، آب پیاز است که حتما باید ...
اگر شما هم برای کباب کردن سیر و خشک کردن گوجه فرنگی مشکل دارید با ما همراه شوید.برای تهیه بعضی از غذاها نیاز است که حبه های زیادی از سیر را کباب کنید یا گوجه فرنگی را خشک کنید و ... برای این که راحت تر بتوانید این کارها را انجام دهید، می توانید از این روش ها استفاده کنید._ برای کباب کردن سیر قسمت بالای خوشه سیر را ببرید به طوری که حبه ...